Μενού Κλείσιμο

Τι υπηρεσίες παρέχουμε?

Κατασκευή ιστοσελίδων

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα στην κατασκευή ιστοσελίδων που μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε είδους ιστοσελίδα με όμορφη παρουσία σε κινητό και υπολογιστή.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Παρέχουμε μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας για γρήγορους ιστότοπους.Το περιεχόμενο του ιστότοπου σας αποθηκεύεται σε περισσότερες από 200 τοποθεσίες παγκοσμίως ώστε να ανταποκρίνεται γρηγορότερα από όλο τον κόσμο.

Διαχείριση ιστοσελίδων

Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο,όρεξη ή οτιδήποτε άλλο μπορούμε να αναλάβουμε να διαχειριστούμε πλήρως την ιστοσελίδα σας.

Διαφημίσεις

Η ομάδα μας έχει εξειδικευμένους ειδικούς για ψηφιακές διαφημίσεις.Μπορούμε να αναλάβουμε τις διαφημίσεις στο Google το Facebook και Instagram.

Σχέδιο μάρκετινγκ

Το marketing είναι το Α και το Ω για οποιαδήποτε επιχείρηση γιαυτό προσφέρουμε επαγγελματικό digital marketing για την επιχείρησή σας.

Διαχείριση Προϊόντων

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε η δεν έχετε χρόνο να διαχειριστείτε τα προϊόντα σας μπορούμε να αναλάβουμε εμείς για εσάς.

Ολοκαίνουργια θέματα με καινούργια γραφικά.

από το χαρτοφυλάκιό μας

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα στην κατασκευή ιστοσελίδων που μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε είδους ιστοσελίδα με όμορφη παρουσία σε κινητό και υπολογιστή. Επίσης μία από τις λίγες ομάδες που δημιουργεί 3D animation γραφικά στις ιστοσελίδες της.

Βραβεία της ομάδας μας

Έχουμε λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς παγκοσμίως και σαν ομάδα αλλά και σαν μονάδες. Τα βραβεία προέρχονται και από τις δύο κατηγορίες. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε.

-2020

Σχεδιαστής UI/UX

-2021

Πράσινη μετάβαση φιλοξενίας

-2021

Βραβείο ψηφιακού marketing

-2020

Ο καλύτερος σχεδιαστής γραφικών ιστοσελίδας

Είπαν για εμάς

Ευγενική και καλοσυνάτη εξυπηρέτηση δεν το πίστευα ότι θα μου φτιάξουν δωρεάν ιστοσελίδα και όχι μόνο μου έφτιαξαν αλλά είναι πολύ όμορφη και και με σύστημα online κρατήσεων για το κομμωτήριο μου καταπληκτικό σας ευχαριστώ!

Πόπη Tσόγκα

Κομμώτρια και καταστηματάρχης

Εξαιρετική δουλειά πανέμορφη ιστοσελίδα έχω αυξήσει το πελατολόγιο μου και την εικόνα του ιατρείου μου.

Δημήτριος Παπαβασιλείου

Ιατρός

Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνεργασία μου έχουν φτιάξει μία σελίδα με σύστημα προγραμματίσει ραντεβού και αυτόματη δημιουργία Google meet και αποστολής email στον πελάτη και σε μένα για να πραγματοποιώ online συνεδρίες. Άλλες σελίδες μου ζητούσανε 800 ευρώ έως και 1.000 ευρώ και εδώ μου στοίχισε μόνο 96 ευρώ η φιλοξενία της ιστοσελίδας.

Βασιλική Αθανασίου

Ψυχολόγος

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε για νέα και προσφορές

2022 Πνευματικά δικαιώματα © GalaxyDrop

Skip to content